Juustoenchiladas

Valmistusaika 25 min

6 annosta
1 sipuli
1 porkkana
1 paprika
2 rkl rypsiöljyä
400 g broilerinjauhelihaa
1 pussi Banderos tacomausteseosta
1 tölkki Banderos salsakastiketta
6 Banderos tortillaa
1 tölkki Banderos salsa con queso juustokastiketta
Tarjoiluun
Banderos guacamolea
vihreää salaattia

Kuori ja hienonna sipuli. Kuori porkkana ja leikkaa se pieniksi kuutioiksi. Kuutioi myös paprika.

Kuullota sipulia pannulla öljyssä hetki. Lisää jauheliha ja paista muutama minuutti. Lisää porkkana- ja paprikakuutiot. Paista sekoitellen, kunnes jauheliha on kypsää. Lisää seokseen mauste ja salsa. Anna lämmetä.

Levitä kastike tortilloille. Kääri ne ja nosta uunivuokaan. Lusikoi päälle juustokastiketta. Voit halutessasi laittaa vain osan kastikkeesta tortillojen päälle ja tarjota loput lisäkkeenä.

Paista 225-asteisessa uunissa n. 15 minuuttia. Tarjoa vihreän salaatin ja Banderos guacamolen kanssa.

Jaa sivu