Salaattia tacokuoressa

Valmistusaika 20 min

4 annosta
8 Banderos tacokuorta
2 avokadoa
2 dl kasviksia, esim. suikaloitua porkkanaa, kurkkua ja retiisiä
4 dl sekasalaattia, esim. jäävuorta, rucolaa ja versosekoitusta
2 rkl oliiviöljyä
1 rkl limetti- tai sitruunamehua
suolaa
mustapippuria myllystä
200 g paistettua broilerin rintafileeta tai katkrapuja tai paistettua jauhelihaa
1 dl juustoa lastuina, esim. cheddaria tai parmesaani
4 rkl Banderos salsakastiketta

Lämmitä tacokuoret ja pidä ne lämpiminä folion alla.

Leikkaa avokadot viipaleiksi. Voit halutessasi pirskottaa päälle hieman limettimehua tummumisen estämiseksi.

Sekoita viipaloidut kasvikset ja salaatti. Lisää joukkoon öljy ja limettimehu. Mausta suolalla ja pippurilla.

Lusikoi seos kuoriin. Nosta päälle avokadoa ja broileria, katkarapuja tai jauhelihaa. Viimeistele juustolla ja salsakastikkeella.

Vinkki: Voit myös murtaa tacokuoret reiluksi paloiksi. Kokoa salaatti kulhoon ja viimeistele tacopaloilla.

Jaa sivu